Извор:Фото: З. Кнежевић

ШЕРБЕЏИЈА ИМА ПЕТОРО ДЕЦЕ Само ОНА није кренула очевим путем

Извор: Нпортал

18.07.2022.

11:10

ПОРЕД озбиљне глумачке каријере Раде је поносан и на то што се остварио у улози родитеља и то чак пет пута

Чувени глумац Раде Шербеџија годинама је градио каријеру, али га то није спречило да се оствари и у улози супруга и родитеља петоро деце, четири ћерке и једног сина.

Иако је иза њега велики број местрално одиграних улога, безброј филмских остварења Раде за свој највећи успех увек истиче децу. 

BloombergAdria.com

 

Из првог брака са покојном балерином Иванком Церовац Раде је добио је сина Данила, који је филмски продуцент. Њих двојица су једном приликом чак и сарађивали на филму "Ослобођење Скопља".

Из тог брака такође има и ћерку Луцију, која је такође кренула његовим стопама и важи за познату глумицу.

Након што се развео од балерине Иванке Церовац, Раде је запловио у нову љубавну причу и то са позоришном редитељком Ленком Удовички. Из те љубави родило се још троје деце, три ћерке, татине мезимице - Милица, Нина и Вања.

Сва његова деца су брзо завелела уметност, филм, режију, а само једна од њих није имала интересовање за ову сферу, већ је своју срећу пронашла у другачијем послу.

У питању је Вања. 

- Вања има смисла за уметност, али она се одлучила за неки други животни пут. Студира у Бечу и одличан је студент, што је потпуно необично кад је моја породица у питању. Она планира да заврши право или психологију - објаснио је Раде Шербеџија једном приликом за хрватске медије.

Вања воли право и психологију и то је у потпуности испуњава, али воли и спорт. Њена сестра Милица Алма, најмлађа ћерка чувеног глумца, је кантауторка и обожава музику.


Нина Шербеџија се од малих ногу бави глумом, а са само шеснаест година је глумила у "Театру Улиссес" на Брионима у представи "Ромео и Јулија 68".

Иза себе има два филма "Cry of the Butterfly" из 2014. и "Welcome" из 2010. године, а заједно са својим оцем је снимила филма  "Blossom".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Раде Шербеџија #ВИП #глумац #Раде Шербеџија ћерка #Раде Шербеџија деца