Извор:Фото:Јутјуб принтскрин/DeadlinenewsTV

ОБЈАВИЛА СНИМАК: Жена скакала са мола, поломила обе ноге

Извор: Нпортал

19.07.2022.

11:08

ЕНГЛЕСКИЊА Леони Морисон (21) послала је моћну поруку свима који воле да се праве важни на плажи.

Како преноси Дејли мејл, Морисон је на друштвеним мрежама објавила снимак свог скока са мола на плажи у Норт Тиндсајду после ког је завршила у болници са обе сломљене потколенице и повредом карлице, јер се плима повукла и она је ускочила у плићак.

Морисон је са пријатељицама и раније тог дана скакала са мола високог 4,5 метара, међутим када се вратима да још једном скочи, није видела да је наступила осека и да ће скочити у плитку воду.

Након скока, Леони је поломила потколеницу и коленицу и повредила кичму али је успела да се довуче до плаже где је чекала хитну да је пребаци у болницу. Лекари су је оперисали и уградили металну шипку кроз колено. Повреда ноге у комбинацији са "окрњеном" карлицом значи да ће јој бити потребно око три месеца да се опорави. https://www.youtube.com/watch?v=IYqDL7OO_pg&t=46s

Морисон је одлучила да снимак свог скока и боравка у болници подели по мрежама и позвала све да провере дубину мора пре скока.

- Била сам с неколико пријатеља на плажи и видели смо људе како скачу с мола, па смо и ми отишли. Било је јако вруће. Скочили смо, а потом смо пливали. Још један наш пријатељ је скочио, али је изашао јер му је било хладно. Сви смо изашли и вратили се до места где је седео наш пријатељ. Хтела сам да скочим још једном јер волим навалу адреналина, али када сам скочила други пут плима се повукла и било је много плиће.

Ударила сам у песак и моја лева нога је напола пукла. Успела сам да се одвучем на обалу, а онда ми је пришла медицинска сестра која се ту случајно нашла. Не могу јој довољно захвалити. У почетку није јако бољело јер ме пуцао адреналин, али бол је сада 8 на скали до 10, испричала је она.

Према њеним речима, биће јој потребна још једна операција како би опет проходала.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".