Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/KONTRA SHOW/АТА имагес

ГОЦА ИСКРЕНО О БРАКУ "Не могу да га задржавам поред себе"

Извор: Нпортал

20.07.2022.

12:04

РАЗВОД Гоце и Раше постао је незаобилазна тема јавности.

Увек искрена и без длаке на језику певачица Гоца Тржан не крије чињеницу да са својим изабраником Радомиром Новаковићем годинама води борбу за потомство, а будући да се та жеља показала тешко остваривом развод Гоце и Раше често је тема о којој се у јавности нагађа.

Разлика у годинама такође је разлог ових спекулација, међутим Гоца и Раша успешно одолевају искушењима и изнова доказују да је њихова љубав јача од свега. Успешност вантелесне оплодње примарни им је циљ те не одустају од своје велике борбе.

BloombergAdria.com

 

Овај складни пар не осврће се на негативне коментаре, а како певачица тврди разлика у годинама не може да наруши њихов однос:

- Није ме брига за друге људе и предрасуде. Људи који знају мене и Рашу знају колико смо компактни и како добро функционишемо. Прекратак је живот да га живиш у страху од будућности... Ја желим да живим свој живот гас до даске, јер не постоји будућност, ни прошлост, постоји само овај тренутак који сада живимо - рекла је Гоца једном приликом и додала:

- Ја живим најлепше године у свом животу, чак и да сам размишљала у оном тренутку када смо се Раша и ја упознали и да сам рекла: "Једног дана ће да се види та разлика", не бих имала ових најлепших 11 година у свом животу. Свакако ће се видети разлика, ја је ни не кријем... Ми се шалимо на тај рачун и правимо вицеве. Суштински се изузетно волимо и поштујемо, наша веза и брак није базирана искључиво на физичкој привлачности. Једног дана ако буде желео да буде са млађом и лепшом женом, ја не могу и нећу да га задржавам, то је бесмислено, јер и ја са 60 година ћу бити озбиљно пиленце за неког чичу од 80.

BloombergAdria.com

 

Иако се у једном тренутку обесхрабила те хтела да одустане од борбе за мајчинство, певачица је недавно открила да ће вантелесној оплодњи пружити нову шансу:

- Ја рекла, ја порекла. Знате, кад доживите било какво разочарење, сваки пут кажете да нећете више. Нико ко то није прошао не зна какав је то осећај. И заиста тад помислите да нема шансе опет кроз то исто да пролазите, мада исто кажете и кад се породите. Међутим, врло брзо на то заборавите и ипак пожелите да пробате поново - искрена је била Гоца.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО:
 
$bp("my-player", {"id":"23759","width":"940","height":"529","video":"1047189","autoplay":0,"shared":true});

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".