Извор:Фото: Сарић С.

ДОМ ТАЊЕ БОШКОВИЋ Стилски намештај, шиваћа машина и признања

Извор: Нпортал

20.07.2022.

13:31

КУТАК опремљен са пуно укуса

Након што се са децом Ланом и Ђорђем Караклајићем вратила из Америке где је извесно време живела са тадашњим изабраником, познатим редитељем и сценаристом Дејаном Караклајићем, дом Тање Бошковић поново је постала пространа некретнина у центру Београда.

BloombergAdria.com

Стан на петом спрату у старој предратној згради кутак је у ком је глумица одгајила наследнике, ишколовала их, остварила неке од својих највећих улога на филму и у позоришту, добила признања, отишла у пензију, али и место где и дан данас спрема слатко од белих трешања, по чему је позната једнако као и по глумачком таленту.

BloombergAdria.com

Некретнину је Тања уредила стилским намештајем, стога је почев од лустера, лампи, комода и фотеља све претходно рестауирала. Кухиња, с друге стране, у којој она проводи можда чак и највише времена, је из нешто модернијег доба. У њој је смештено све оно што је драмској уметнци потребно да наследницима, зету, снаји и гостма спрема специјалитете.

Дом Тање Бошковић, заправо један њен мали, али врло значајан кутак, краси шиваћа машина на којој она обожава да прави креације.

BloombergAdria.com

Радна соба опремљена је великим старинским писаћим столом, браон боје од пуног дрвета, али и нешто новијим столом за компјутер на ком њена мезимица Лана, која се такође бави глумом спрема улоге.

Тањин син Ђорђе пре неколико година одлучио је да се врати у Америку, где се и родио, што њој није тешко пало јер тврди да га је одгајила да буде прави Србин у иностранству, те не брине.

BloombergAdria.com

У дому Тање Бошковић превлађују бела и браон боја, док се у ваздуху осећа позитивна енергија. Глумичина мезимица открила је да Тању никада није видела да клоне, баш напротив увек је весела и спремна за нове изазове, а научена је да бригама и страху окрене леђа и фокусира се на оно што је добро.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".