Извор:Фото: Профимедиа/Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

ОПЕРИСАНА МИЉАНА КУЛИЋ Ево како се осећа после захвата(ФОТО)

Извор: Нпортал

21.07.2022.

07:41

МИЉАНА је коначно отишла на операцију.

Миљана Кулић је већ дуже време желела да оперише желудац, односно да уради захват смањивања, а та жеља јој се остварила данас у Истанбулу после неколико одлагања због прехладе.

Њен емотивни партнер, Ненад Мацановић Бебица објавио је стори на Инстаграму и открио да је Миљанина операција готова, а поменуо је и како се она тренутно осећа.

- Бебица моја је одлично, завршила операцију. Хвала свима који питате и подржавате нас - написао је Ненад на свом Инстаграму сторију.

Иначе, Миљана се огласила пред операцију и поделила фотографију из болнице.

BloombergAdria.com

- Одох на операцију, кратко је поручила Миљана пратиоцима на Инстаграму и отишла на операцију смањивања желуца која јој је још раније била заказана.

- Прехладила сам се, добила сам бронхитис, па нису могли да ме уведу у анестезију. Добила сам упалу ува, имала сам температурту и доктори су рекли да се прво излечинм, па да онда дођен. Много сам се разочарала, била сам очајна када су морала да се вратим, али можда је тако и боље. Најважније је да све прође како треба када се оперишем, причала је Миљана недавно ио бјаснила да је то разлог одлагања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".