Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ Shaggy Rogers

ПОГИНУО ЧЛАН СЕРИЈЕ "РЕД И ЗАКОН": Убијен из ватреног оружја

Извор: Нпортал

21.07.2022.

08:57

ЏОНИ Пизаро, члан екипе телевизијске серије "Ред и закон: Организовани злочин" убијен је из ватреног оружја на сету серије у Њујорку, потврдила је полиција за америчке медије.

Тридесетједногодишњи Џони је пронађен у уторак око 5 и 15 сати ујутро по локалном времену у стамбеној улици у Бруклину пре почетка снимања серије. Задобио је вишеструке ране од ватреног оружја у пределу главе и врата, пише Индеx.хр.

За време пуцњаве није било снимања

Превезен је у болницу где је проглашен мртвим, каже полиција која је спроводила истрагу. Информације о осумњиченима, као и сам мотив убиства још су непознати, али наводно је нападач пришао возилу у којем је био Џони и пуцао у њега.

BloombergAdria.com

 

На снимцима локалних медија након инцидента, полицајци на месту злочина виђени су како фотографишу унутрашњост црвене Хонде Цивиц с отвореним сувозачевим вратима.

Према портпаролу телевизијске мреже НБЦ, за време пуцњаве није било снимања и потврђено је да је убијени члан њихове екипе. Радио је као асистент продукције у вези са паркирањем на сету. Његов посао био је да осигура да улица буде слободна како би возила повезана са снимањем серије могла да се паркирају.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".