Извор:Фото: АТА имагес

РАСТА ПОКАЗАО НОВУ ИЗАБРАНИЦУ Позната глумица је права бомба

Извор: Нпортал

21.07.2022.

11:12

ФОТОГРАФИЈА је настала на снимању новог реперовог спота за песму "Бони и Клајд"

Репер Стефан Ђурић Раста ужива у емотивној вези са глумицом Маријом Балабан са којом је упловио у емотивни однос током издржавања казне кућног притвора.

BloombergAdria.com

Упркос томе што ју је месецима крио од очију јавности за њихову љубав сазнало се недавно када су отпутовали на прво заједничко летовање.

Репер и глумица су тада објављивали видео клипове на Инстаграму, а на основу амбијента у ком су се налазили било је јасно да су заједно.

Недуго затим, Раста је и признао да ужива у љубави са Маријом али није желео да износи детаље, наводећи да не жели да је јавно експонира, те да ће се трудити да сачувају приватност колико је могуће.

BloombergAdria.com

Зато је све изненадила недавна Стефанова објава у којој је показао Марију како седи на каучу. Фотографија је настала након снимања реперовог спота за песму "Бони и Клајд".

Бројни Растини фанови поздравили су реперову одлуку да девојку више не крије.

"Девојка ти је бомба, ја бих је показивао сваки дан", "браво Раста и немате разлог да се кријете када сте млади и лепи", "Лепо је видети те заљубљеног", гласили су неки од коментара.

Подсетимо, Марија је са 15 година напустила своју родну земљу и отишла у Аустрију да студира глуму.

Балабанова тренутно студира на универзитету "Виенна'с Енглисх Тхеатре Ацадемy", па је сходно томе позориште њена друга кућа.

Поред глуме, она је популарна и на Тиктоку где има скоро 70 хиљада пратилаца, којима на шаљив начин приказује понашање једне балканске маме.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".