Извор:Фото: Профимедиа

ЗЛОЧИН НА НУДИСТИЧКОЈ: Убио га пушком кад је видео шта ради

Извор: Нпортал

25.07.2022.

11:21

КАКО се сазнаје, мушкарца који је наводно извео сексуални чин пред женом на нудистичкој плажи у Француској убио је његов колега нудиста.

Овај егзибициониста (46) је убијен протеклог викенда на плажи Ла Мама на Лиона.

Седамдесетогодишњи нудиста, убица, наводно се наљутио на човека који је извикивао увреде посетиоцима плаже, а затим је почео да се задовољава док је зурио у другу жену, саопштила је француска полиција.

Након што су се свађе и размене увреда, старији купач је извукао ловачку пушку из свог ранца и испалио "најмање три хица“, од којих је један погодио 46-годишњака у груди.

Познати канал Франс 3 касније је пренео да је стрелац страствени ловац који је имао дозволу за ватрено оружје, иако је било нејасно зашто је однео пушку на плажу.

BloombergAdria.com

 

Припадници полиције који су стигли на лице места убрзо након пуцњаве саопштилили су да се нападач предао без отпора и признао да је пуцао.

Подсетимо, плажа Ла Мама је званично одређена за натуристичку употребу 2007. године, чиме је ојачана репутација Француске као дестинације број један за натуристе широм света, а стотине купача уживало је у сунцу у суботу ујутро у време пуцњаве.

Убица су у суботу увече прегледали лекари како би утврдили да ли његове године могу да представљају проблем приликом привођења, али је проглашен правно способним и притворем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".