Извор:Фото: Зоран Жестић

У ВЕЗИ СА КОЛЕГОМ: 2 деценије млађи дечко Мирјане Карановић

Извор: Нпортал

25.07.2022.

17:55

ГЛУМИЦА се никада није удавала, а није ни превише детаљисала о свом емотивном животу

На "адресу“ Мирјане Карановић све чешће стижу комплименти да "стари као вино", а многи би рекли да у 65. години изгледа боље него икад. Призната глумица у протеклом периоду изгубила је вишак килограма, а с обзиром на то да редовно иде у теретану може се похвалити витким и затегнутим телом.

О томе најбоље сведоче фотографије на њеном "Инстаграму" које често објављује са песковитих плажа Аде Бојане.

BloombergAdria.com

Добитница најзначајнијих филмских и позоришних награда никада се није удавала, а није ни превише детаљисала о свом емотивном животу. Ипак, својевремено је до јавности доспела информација да је у љубавној вези са колегом из Босне.

У питању је, како таблоиди воле да напомену, двадест година млађи Ермин Браво. Упознали су се у Сарајеву, док су радили на представи "Ножеви у кокошима", у којој су глумили страствене љубавнике. Природа представе и начин на који су је они играли, тврде упућени, неминовно су допринели појави варница.

- За глумицу је неопходно да има партнера на кога може да се ослони и да буде потпуно сигурна да ће је подржати кад треба, а да при том не размишља о томе да су без гардеробе. Све је то Ермин изнео па нисам имала никаквих проблема, тако је задобио моје поверење. Он је један од најбољих партнера које сам икада имала - рекла је тада Мирјана Карановић у интервјуу за "Глорију".

Ипак, љубав је планула нешто касније, када су се поново заједно нашли на сцени, у комаду "Хелверова ноћ" која је премијерно изведена 2004. године, са којом су касније гостовали широм света.

BloombergAdria.com

Романса није опстала, али су Мира и Ермин остали одлични пријатељи. Наставили су да сарађују. Њихова заједничка представа ускоро ће прославити пунолетство, а о тајни њене дуговечности уважена уметница каже:

- И Ермин и ја, без обзира на то што старимо, и даље играмо те ликове јер они нису ограничени годинама. Има неких представа које више не могу да играм јер су предодређене за млађе глумице. Овде је другачије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".