Извор:Фото: Профимедиа

АВГУСТ ДОНОСИ ПРОМЕНЕ: 3 знака очекују напредак и богатство

Извор: Нпортал

26.07.2022.

09:22

ОВА три знака очекује највише изненађења.

Лав

Лавове највећи успех очекује у каријери. Од првих дана августа све почиње да се развија, а то што сте амбициозни напокон постаје предност. Могуће је унапређење, као и повећан прилив новца. Ово је период путовања, повезивања са сродном душом и добре породичне односе. Сасвим је могуће да ће вам август улепшати целу 2022. годину.

BloombergAdria.com

 

Девица

Крајем јула одржаће се догађај који ће вас инспирисати на нова достигнућа. У последњем месецу лета доживећете истинску срећу, а позитивна енергија утицаће позитивно и на односе са људима. Овај месец ће бити веома срећан за вас у свим областима вашег живота. Посебно ће се лепе ствари догодити када је реч о заједништву, доброј енергији и повезивању са особама које чине ваш живот тако магичним.

BloombergAdria.com

 

Рак

Овај емотивни знак очекују разне непредвиђене околности. Промене које доживите могу вас подстаћи на нова достигнућа. Желећете да пробудите своје таленте и покажете за шта сте све способни. Имате толико пуно активности и догађаја да ће вам то скренути пажњу са песимистичних и негативних мисли. Крај августа доноси вам једно најлепше изненађење - ново познанство.

БОНУС ВИДЕО:

 
$bp("my-player", {"id":"23759","width":"940","height":"529","video":"870969","autoplay":0,"shared":true});

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".