Извор:Фото: В. Данилов

ОВО ЈЕ СИН БРАНКА ЦВЕЈИЋА: Жарко има завидно образовање

Извор: Нпортал

26.07.2022.

21:30

ПОПУЛАРНИ глумац Бранко Цвејић преминуо је данас у 75. години након што је почетком месеца примљен у болницу у тешком стању.

Њему је почетком јула позлило и он је био хоспитализован у Клиничком центру Србије због због кардиоваскуларних проблема.

Бранко је иза себе оставио супругу, сина Жарка и ћерку Бојану, као и унуку.

Његов син, Жарко Цвејић, очев је понос, а драмски уметник, у ретким приликама када је говорио јавно, имао је само речи хвале за њега.

Жарко се ретко појављивао у јавности, многи донедавно нису знали ни како изгледа, али је веома позната његова биографија, која је доступна на интернету.

Његов отац, цењени драмски уметник, једном приликом проговорио је о приватним детаљима Жарковог живота, а који се тичу његовог завидног образовања.

- Пре неколико година није могао да нострификује дипломе у нормалним условима, него је то морало грдно да се плати. Сад се то све мења. Доцент је на Факултету за медије и комуникације и продекан. Могло би се рећи да је тренутно задовољан. Његова супруга је архитекта, што је сад врло тешко, али имају дивно дете, ћерку Зору.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".