Извор:Фото: Игор Маринковић/Алекса Станковић

ЈК И ДУШКО НИСУ РАЗВЕДЕНИ: Лајковала фотку најсрећнијих дана

Извор: Нпортал

27.07.2022.

08:45

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша се још увек није званично развела од супруга Душка Тошића, тврди добро обавештени извор.

Поп звезда наводно још од јануара мирним путем покушава да заједно са супругом превазиђе све брачне несугласице, а изгледа да од тога и даље не одустаје. Како каже извор, њен супруг и она још увек нису потписали споразумни развод, пише Курир.

- Иако је требало да то обаве још онда када је Јелена о томе и званично обавестила своје пратиоце на Инстаграму, па и пре тога, из неког разлога то је сада више пута одлагано. Нико не зна поуздано зашто је тако, али се претпоставља да покушавају да реше несугласице, док постоје и они који верују да ипак може доћи до помирења и да ће Карлеуша и Тошић одустати од развода. Као што се и више пута писало у медијима, они су и раније били на корак од тога да поднесу захтев, али их је увек нешто спречавало у томе - рекао нам је саговорник.

BloombergAdria.com

Да се нешто дешава на том пољу, упућује и чињеница да је Карлеуша у последње време сентиментална према брачним успоменама. Једна од њих је и фотографија која се недавно појавила на једној од бројних певачициних фан страница, а на којој се она види како у време највеће љубави ужива са Тошићем на базену једног хотела. Ова фотографија јој се свидела и лајковала ју је. Поред овог, Јелена је недавно на свом Инстаграм сторију објавила и неколико фотографија са венчања са Душком од пре 14 година, на којима су се видели и чланови њихових породица.

BloombergAdria.com

Такође, певачицини фанови су приметили и да она на неколико последњих наступа посебно емотивно пева своје баладе и те песме касније качи на своје друштвене мреже. Тако је у јуну, пре него што је извела једну од својих најемотивнијих песама "Тихи убица", на почетку песме тужним и плачљивим гласом изговорила "нажалост", што није део текста ове баладе.

- "И нажалост... Будим се сама, очи никог не траже" - отпевала је тада Карлеуша, а нико од присутних није могао ни да наслути да је она тада индиректно описивала породичну драму коју преживљава, а која је само месец дана касније резултирала њеном објавом о разводу.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".