Извор:Фото: АТА имагес

КАРИЈЕРУ ЗАПОЧЕЛА ДАВНЕ '95: Колико година има Карлеуша?

Извор: Нпортал

27.07.2022.

11:37

ПОП дива Јелена Карлеуша своју каријеру започела је пре тачно 20 година снимивши песме "Огледалце", "Жените се момци" и "Најбоља другарице"

Јелена Карлеуша ових дана је у центру пажње медија и јавности због сукоба са кошаркашем Николом Калинићем, који је јавно објавио како Лесковчани наводно скупљају новац како би уплатили одређену суму њој како она не би певала у том граду, што је певачицу додатно разбеснело и допринело томе да му одбруси на себи својствен начин, без имало задршке.

BloombergAdria.com

Иначе, Јелена је недавно и шокирала све када је обавестила јавност да се након 14 година брака разводи од фудбалског менаџера Душка Тошића, тако да њу разне турбуленције и тешке ситуације нажалост не напуштају.

Приватни живот Јелене Карлеуше од самог њеног појављивања на јавну сцену пунио је медијске ступце и све везано за њу одјекне као бомба у домаћим медијима, али често и у иностраним.

BloombergAdria.com

Подсећања ради, Јелена је једино дете познате радио-новинарке Дивне и криминалистичког инспектора Драгана Карлеуше.

Иако су се развели када је певачица била мала, још дуго су сви живели заједно па није била ускраћена за одрастање у топлој, породичној атмосфери.

Иако је на наступима више гола него обучена, приватно се њен стил доста разликује због чега важи за једну од најлепше одевених естрадних личности.

BloombergAdria.com

Често се њен изглед доводи у везу са њеним годинама, где поједини лоши коментари предњаче у томе да то није у складу са истим, а мало ко зна да Карлеуша заправо има 43 године и одличан је пример да су за неговану жену године само број.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".