Извор:Фото: Танјуг/ Сава Радовановић, Архив Борбе

ДРАЖИН ДУХ УХОДИ ЗГРАДУ? Нове шокантне теорије (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

06.10.2021.

09:39

ГЕНЕРАЛ и четнички војвода Драгољуб Дража Михаиловић осуђен је на смрт стрељањем 1946. године, а данас, вршилац дужности директора Дирекције за водне путеве Иван Ђоковић позива свештеника да освешта зграду где је генерал наводно мучен.

Вршилац дужности директора Дирекције за водне путеве Иван Ђоковић, подсетимо, позвао је према сазнањима Курира свештеника да освешта зграду јер се на том месту некада налазило Савезно државно тужилаштво, а баш у његовој канцеларији седео је тужилац Милош Минић, који је осудио чувеног Драгољуба Дражу Михаиловића.

Са овим поступком се сложио теолог Милош Стојковић и рекао је да су овакве ствари у хришћанском свету потпуно нормалне и да је овакав предлог Ивана Ђоковића потпуно оправдан.

Постоји много алтернативних верзија истине о Дражином убиству, а неки сматрају да његова душа и даље живи и уходи зграду у Француској улици где је наводно Михаиловић мучен пре него што је тајно погубљен.

Пензионисани возач у Влади Србије, Душан Влајковић, посведочио је како му је Милош Минић, главни тужилац у процесу против Генерала посведочио како је Михаиловићево тело измасакрирано и бачено у киселину како би било уништено, а да га је лично убио Слободан Пенезић Крцун. https://www.youtube.com/watch?v=rG2OW6D_nNk&t=323s

Алтернативни историчар Милослав Самарџић, изнео је бројне тезе о бројним Дражиним двојницима које су правили Немци, комунисти, па и четници! Он такође тврди да је овај процес био само параван за оно што се заиста дешавало. 

Погледајте ове снимке и напишите нам шта ви мислите о свештању зграде!  https://www.youtube.com/watch?v=g9Yvu64e6OE

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".