Извор:Фото: В. Данилов

2 ГОДИНЕ МЛАЂА: Ово је сестра Тање Бошковић - Да ли личе?

Извор: Нпортал

27.07.2022.

22:33

СЕСТРА Тање Бошковић велика је подршка глумице одувек била

Сања, сестра Тање Бошковић, две године је млађа од глумице, ипак кроз живот се показало да је драмској уметници њена подршка у најтежим тренуцима била најзначајнија.

BloombergAdria.com

 

Заједно су одрасле, заједно училе да кувају, једна за другу биле су ту када су стварале породицу, а тврде да се никада нису посвађале што им је мајка духовито замерала.

- Мама је једном приликом рекла: "Баш ме нервирате што се никада нисте посвађале". Не знам да ли су сви такви, али нас две јесмо - рекла је раније Сања, на шта се Тања надовезала коментаришући ред, рад и дисциплину која је током одрастања владала у њиховом дому.

- Увек је свако знао свој посао када смо биле мале. То је исто јако важно, да просто што она ради боље уради она, а оно што ја радим боље урадим ја. И то је фантастично, у кујини се то нарочито види. Сања прави колаче најбоље на свету, не постоји уопште неко ко прави боље. Нећу онда да се петљам.

BloombergAdria.com

 

За разлику од сестре која је била вичнија у припреми слаткиша Тања је увек боље знала са шиваћом машином те је тако за три сата осмислила Сањи матурску хаљину и сашила јој је. Анегдоту од тога дана препричава Сања кроз осмех:

BloombergAdria.com

 

- На брзу брзину све припремамо, док се ја шминкам Тања порубљује два пуна круга и пуши цигару. У једном моменту видим је како уместо цигарете у уста ставља иглу. То је било потпуно помрачење мозга - духовито је испричала сестра Тање Бошковић, док је глумица додала да су увек у четири руке све брже завршавале и све је у животу текло лакше јер лепо је имати некога свог ко те воли безусловно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".