Извор:Фото: sarics

НА СЕБИ САМО ПЕШКИР: Драгана без шминке у изазовном издању

Извор: Нпортал

30.07.2022.

08:43

МНОГИ су изненађени да је водитељка објавила овакву фотогорафију

Водитељка Драгана Катић ужива на одмору, а плажа и сунчање јој баш пријају. Драгана је на инстаграму објавила фотографију без шминке, огрнута само у пешкирићу.

Многи су били изненађени да је Драгана објавила овакву фотогорафију, с обзиром на то да никада није играла на карту провокативности.

BloombergAdria.com

Међутим, Катићева је одлучила да покаже да јој је лепо у животу, да ужива у сунчању и да јој на изгледу могу позавидети много млађе девојке.

Иначе, током летовања, појавила се вест да Драгана након 24 године верности Гранд продукцији и истоименој телевизији прелази на ТВ Пинк. Она се огласила и открила да од тог медијског трансфера нема ништа.

- Појавила се вест да напуштам Гранд Продукцију и емисију “Никад није касно”, што није тачно с обзиром да сам срећна у истој и да волим људе које радим - написала је Катићева на Инстаграму и тако ставила тачку на даље спекулације.

Подсетимо, медији су данас писали да би Драгана на Пинку требало да буде главно и водеће лице новог концепта Јутарњег програма који ће стартовати од септембра. Понуда јој се изузетно допала јер поред тога што је враћа у њен примарни жанр и забаве и информативе, пружа јој прилику да се и новој и старој публици прикаже у пуном сјају свог дуго година стицаног искуства.

BloombergAdria.com

Катићева је започела каријеру 1986. године на ТВ РТБ. Поред јутарњег програма, водила је и емисије "Лето на Ади“, "Недељно поподне“, као и доделе награда и фестивале "Оскар популарности“ и МЕСАМ. Највећи успех остварује као водитељка емисије "Гранд шоу“, а члан Гранд продукције је од њеног оснивања 3. децембра 1998. године. Последњих година гледали смо је као водитељку ветеранског музичког такмичења "Никад није касно“.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".