Извор:Фото: Архива Новости/Ненад Карлић, Јутјуб принтскрин/топ 10 зоне

СВЕ ЈЕ ПРИЗНАО Швајцарац (22) ранио сам себе -бизаран разлог

Извор: Нпортал

30.07.2022.

10:29

ПОЛИЦИЈУ и Хитну помоћ синоћ су алармирали пролазници који су пријавили да су затекли повређеног човека на улици

Швајцарски држављанин Матео Х. Који је избоден у петак, пола сата после поноћи, признао је јуче након саслушања у полицији да је повреде заправо себи нанео сам, због свађе са девојком због које је дошао у Србију.

Иако је испрва све указивало да је младић нападнут, нарочито с обзиром на то да је затечен у делу града који је познат по сличним инцидентима, установљено је да Швајцарац ипак није жртва кривичног дела.

После целодневног рада са њим, полиција је рашчистила све околности овог догађаја и установила да је двадесетдвогодишњак сам себе повредио.

Полицију и Хитну помоћ синоћ су алармирали пролазници који су пријавили да су затекли повређеног човека на улици. Он је пребачен у нишки Универзитетски клинички центар где му је дијагностикована убодна рана у пределу стомака. Урађена му је хируршка интервенција и задржан је на даљем лечењу на одељењу дигестивне хирургије.

BloombergAdria.com

 

С обзиром на то да је реч о страном држављанину те сумњи да је нападнут, полиција и тужилаштво су интензивно радили на откривању евентуалних нападача, али су оперативна сазнања показала да их нема.

Младић је давао контрадикторне изјаве у погледу многих битних чињеница. Са њим је рађено читавог дана и на крају је признао да се повредио сам тако што је забио парче стакла у стомак – објашњавају наши саговорници упознати са овим случајем. 

(Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".