Извор:Фото: Катарина Михајловић/ Архив Новости

ЗОРИЦА ИСКРЕНО О ВЕСНИ: То су све будалаштине

Извор: Нпортал

31.07.2022.

10:12

ПРИЈАТЕЉСТВО Зорице Марковић и Весне Змијанац опет је под знаком питања, тврде неки са естраде након што је Зорица објавила фотографију са Весниним бившим дечком.

Приче да су другарице заратиле око познатог оперског певача Николе Мијаиловића, знатно млађег од обе, испровоцирале су Зорицу да злобницима запуши уста.

- Ма то су све будалаштине. Баш је сад Зорица Марковић отела дечка Весни Змијанац! Па Весна је упознала мене и Николу, ми се годинама дружимо. Некада и сви заједно проводимо време. Ја не знам шта је било између њих, али знам да су у одличним односима. Са Весном се дружим 35 година и то пријатељство ће трајати до краја живота, као и пријатељство са Николом. Па толико је новинара прошло кроз моју кафану и толико су пута Николу и мене виђали заједно, не знам што се сада причају глупости. Никола је талентован човек и права је људина, кад пусти глас сви попадамо - каже Зорица.

BloombergAdria.com

- Њему је недавно преминуо пас за којег је јако био везан. У знак подршке сам објавила заједничку фотографију испод које пише брат, пријатељ. Немају људи шта да раде па измишљају приче и састављају људе. Криво ми је због њега, али надам се да ће се и он и Весна слатко насмејати тим глупостима.

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".