Извор:Фото: Профимедиа

РОЂЕНИ ЈЕДНО ЗА ДРУГО: Везе између ових знакова су савршене

Извор: Нпортал

31.07.2022.

20:36

ОВИ спојеви хороскопских знакова могу да направе савршену везу.

Неки парови на први поглед изгледају неспојиво, али је њихова веза чврста и јака, на здравим темељима. Они могу да имају другачије карактере, али да се опет слажу јер их повезују исте вредности, интересовања, саврешено се разумеју у допуњавају.

BloombergAdria.com

Ево који знакови хороскопа су створени једно за друго:

Девица и Бик

Ови знаци су идеални кандидати и за љубавнике и за пријатеље. Они свој однос граде не искључиво на страсти, већ на практичности и договору. Они се воле, љубав се не доводи у питање, али је она није иста као код свих осталих. Да би веза била савршена, Бик мора да игра улогу инспиратора, а Девица извођача. Када успе да постигне хармонију, такав пар ће бити срећан дуги низ година.

Близанци и Водолија

Овај пар веома цени независност и слободу. Ако неко од партнера одлучи да се опусти у друштву пријатеља, вољена особа неће имати ништа против. Исто важи и када је у питању одмор. То њихову везу неће ослобити већ напротив ојачати. Своје идеје радо деле једно с другим јер знају да им је подршка загарантована.

Стрелац и Ован

Овај пар је темпирана бомба! Сваки од њих је испуњен енергијом која жубори, пуни су оптимизма и ентузијазма. То је управо случај када се људи слични једни другима привлаче као магнет. Ићи ће кроз живот руку под руку, подносећи сва искушења и остварујући своје циљеве. Никада им неће бити досадно заједно, њихов живот ће бити пун авантура и страсти.

Рак и Вага

Ова два знака су сродне душе, иако их многи људи често сматрају неспојивим, на основу чињенице да је Рак претерано емотиван и да Вага преферира партнере сличне нарави. Међутим, Рак је један од најједноставнијих знакова зодијака. Његов главни животни циљ је да има дом, породицу и стабилан живот. Он свим силама тежи стабилности за којом жуде и Ваге. Рак је практичнији, док Вага може да држи главу у облацима. Због тога се одлично слажу!

Вага и Близанци

У срцу односа Вага-Близанци је интелектуална веза. За разлику од других парова, за њих је најсексепилнији део тела мозак. Након што су се срели, разговараће сатима, дискутовати и отварати свет једни другима. Није их брига како партнер изгледа, колико има година или какав је његов друштвени статус. Њих привлачи интелект, елоквенција, духовитост, комуникативност...

(сенса)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".