Извор:Фото:Shutterstock/Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

МИЉАНА КУЛИЋ ЖИВОТНО УГРОЖЕНА: Задругарка у вештачкој коми

Извор: Нпортал

01.08.2022.

09:04

СТАЊЕ бивше задругарке је критично.

Миљана Кулић стављена је у вештачкој коми због компликација након операције смањења желуца, коју је имала у Турској пре 12 дана. Како кажу њени родитељи, ћерка им је од суботе на интензивној нези Ургентног центра у Нишу где се лекари боре за њен живот.

BloombergAdria.com

- За све су криви лекари у Турској, они су јој оштетили слезину приликом операције смањења желуца. Миљана је прекјуче добила озбиљне болове и хитно је примљена у Ургентни центар у Нишу. Лекари су нам рекли да јој је пукла слезина! Миљана је одмах у суботу оперисана у Нишу и тај орган јој је извађен. Изгубила је два и по литра крви, операција је трајала сатима, прича Синиша и додаје да се Миљана суочава са још компликација:

- Дошло је до згрушавања крви и направили су јој се тромбови. Лекари јој дају "фраксипарин" како би јој разбили тромбове, који могу да буду опасни по живот. После операције стављена је у вештачку кому, из које се пробудила у недељу ујутру. Сада је прикључена на апарате, под седативима је и још није свесна, рекао је Синиша Кулић.

BloombergAdria.com

Такође, ово је јако утицало на цели породицу, па тако и Марија није добро.

- Марија исто није добро. Лежи. Нисмо спавали целу ноћ због Миљане. Извините, али од стреса ни ја не могу да причам, поручује Синиша.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".