Извор:Фото: Профимедиа

БУДУЋА МЛАДА ОЧАЈНА Породица се клади колико ће брак трајати

Извор: Нпортал

02.08.2022.

19:06

ЈЕДНА будућа млада недавно је на друштвеној мрежи Редит испричала како се шокирала и разљутила кад је открила да се њена породица потајно клади за колико ће се времена њен вереник "покајати што ју је оженио".

Написала је да је требало да се уда крајем августа, али да сад озбиљно размишља о отказивању венчања и удаји код матичара јер не жели на свој велики дан ни да види властиту породицу. 

За опкладу јој је, открила је, рекао један од братића са којим је посебно блиска, а кад их је суочила са тим сви су рекли да је то само "безазлена шала", премда су међусобно, а њој иза леђа, говорили и да од вереника скрива своју праву личност, како не би пре свадбе схватио каква је заправо...

BloombergAdria.com

- Венчање би требало да буде крајем овог месеца али планирам све да откажем и одржим га на суду. Рекли су ми да је њихов разговор само безазлена шала, али и да ја нисам тип за покорну домаћицу, што мушкарац попут мог вереника очито жели. Моја се свастика чак нашалила како треба да пазим да мој вереник то не схвати пре венчања - испричала је.

- Већ сам била узрујана, а њена шала је све још погоршала па сам им свима рекла да ћу отказати венчање. Породица ми је рекла да то сад не могу да учиним и да се то никоме неће свидети, али рекла сам им да ме није брига шта ће ко мислити. И родитељи ми говоре да не отказујем венчање јер ћу зажалити, те да је "незгодно" то сада свима саопштити, али ја се нећу предомислити.

BloombergAdria.com

Корисници на Редиту су одмах подржали њену одлуку да учини шта год сматра исправним, али многи су јој предложили и да ипак одржи венчање, али без присуства своје породице.

- Уместо да откажете венчање, поништите позивнице и забраните члановима своје породице да дођу - написао је један, а други су поручили будућој млади да им се освети на најбољи могући начин: тако да им докаже да су у криву.

- У овом је случају најбоља освета добро проживљен живот. Исто се и мени догодило, али супруг и ја смо преживели све опкладе и већ смо 20 година срећни заједно.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".