Извор:Фото: Танјуг/Јадранка Илић

ЖЕНИО СЕ 4 ПУТА: Франо се скрасио поред 30 година млађе

Извор: Нпортал

04.08.2022.

08:13

СИГУРНУ луку је нашао поред своје изабранице Милене

Франо Ласић, популарни хрватски глумац, имао је прилично узбудљив љубавни живот, док се није скрасио са садашњом женом.

Наиме, Франо Ласић се четири пута женио, а сигурну луку је нашао поред своје изабранице Милене, Београђанке, која је млађа од њега 30 година.

BloombergAdria.com

После првог пропалог брака са Мајом Никшић са којом има сина Јанка, глумац се 1983. године оженио Љиљаном из Београда, а тај брак је трајао само три недеље.

Након развода, Франо је дуго оклевао да ли да стане пред матичара, а онда је десет година касније ступио у брак са манекенком Живом Ступинк, са којом има двоје деце.

Међутим, с обзиром на то да је и тај брак пропао, Милена је по свему судећи глумчев коначан избор, без обрзира на разлику у годинама.

Милена је прелепа Београђанка, које не воли претерано да се експонира у медијима, а Франо Ласић је једном приликом рекао да је најважније пуно љубави, разумевања и поштовање између партнера.

Многи тврде да су њих двоје толико згодни и складни да се сви окрећу за њима.

BloombergAdria.com

- Од глуме можете пристојно живети у Србији, али не и у Хрватској, јер су цене намирница скупље тамо него овде. Увек је дивно када човек има посао, када може нешто да ради, а онда се пребацује из једног џепа у други, па се некако сналазите - рекао је Франо недавно за "Блиц".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".