Извор:Фото: В. Данилов, репринт ТВ Новости, Википедија/Принтскрин RTS Prikazuje

АНЂЕЛКЕ НИ У ТРАГОВИМА: Која улога је Слободи најдража?

Извор: Нпортал

04.08.2022.

22:49

СЛОБОДА искрено о својим улогама.

Слобода Мићаловић је једна од наших најуспешнијих уметница. Статус најпопуларније глумице стекла је улогом у мегапопуларној серији “Рањени орао”, у којој је одиграла своју прву главну улогу на малом екрану и опчинила гледаоце на простору целе бивше Југославије.

BloombergAdria.com

Затим су уследиле бројне главне роле, са којима је такође оставила велики траг, али чини се да је Анђелка Бојанић била и остала њена лична карта. Иако је сваки пројекат у којем је играла био веома гледан, ниједна њена серија није успела да обори рекорд “Рањеног орла”, па чак ни “Тајне винове лозе”.

Ипак, Слобода је, гостујући у емисији “Шареница”, изјавила да јој Анђелка није међу најдражим улогама.

– Филм “На млечном путу” Емира Кустурице и серија “Корени” су за сада моје најзрелије и мени најдраже улоге. “Корени” су настали у једном специфичном тренутку, када сам изгубила тату, а снимања су почеле неколико месеци после тога. Требало би је да уђем у све то и да радим. Ту серију сам њему посветила. Сада могу то да кажем када је прошло скоро пет година, никада нисам о томе причала, али због тога ми је посебна. Чини ми се да сам дала најдубљи део себе, рекла је Слобода Мићаловић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".