Извор:Фото: АТА имагес

ПРЕДВИДЕЛИ ЈОЈ НЕСРЕЋУ: Младеновићка хтела да откаже наступ

Извор: Нпортал

05.08.2022.

11:44

ПЕВАЧИЦА признаје и да се поприлично разуме када су у питању знакови

Многе јавне личности, поред својих примарних занимања, имају различите хобије који су потенцијално могли да прерасту и у послове, а изузетак није ни Александра Младеновић.

Иако је одувек знала да ће бити певачица, астрологија је њено поље интересовања и нешто што би јој евентуално био план б у животу.

BloombergAdria.com

- Ја читам стално хороскоп, волим то да читам. Ако ми се не свиђа тај који сам прочитала ја уђем на други портал и и тај се важи.. Астрологија ме занима, ја сам можда некад желела и да се бавим тиме. Првенствено верујем у Бога, али ово ми је хоби - открила је недавно певачица.

С обзиром на то да ову рубрику никада не прескаче, признаје и да се поприлично разуме када су у питању знакови, те јој другарице често траже и да им протумачи одређене карактеристике.

- Надам се да људи после овога неће да ми пишу за консултације - нашалила се она недавно у емисији "Гранд Магазин".

Она се присетила и једне ситуације када је због хороскопа умало отказала наступ.

BloombergAdria.com

- Једне године сам имала прекоокеански лет, а у новинама је писало да не смем те године да летим. Ја сам одмах звала менаџера да му то кажем, он је полудео и рекао ми да сам луда и да већ имамо заказно да радимо свадбу на Аруби и на крају сам отишла и ево вратила се читава. Иначе се плашим летења, то знају и птице на грани - испричала је Александра.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".