Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/ Kurir

САСЛУШАН МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ ПРЕТИО ЈОВАНИ: Овако се бранио

Извор: Нпортал

07.08.2022.

14:53

У СВОЈОЈ одбрани у присуству изабраног браниоца негирао је извршење кривичног дела

Пред Првим основним јавним тужилаштвом у Београду данас је саслушан С. М. (26), из Апатина, осумњичен да је слао претеће поруке новинарки ТВ Пинк, Јовани Јеремић. На терет му се ставља кривично дело угрожавање сигурности.

BloombergAdria.com

Он је ухапшен у петак, када му је на захтев Тужилаштва одређено задрђавање. На саслушању, како сазнајемо  је уз присуство изабраног браниоца негирао дело које му се ставља на терет.

У даљем поступку у Тужилаштву ће бити испитана и Јована Јеремић, даће се налог за вештачење мобилног телефона, а можда ће се тражити и вештачење осумњиченог, како би се утврдила његова урачунљивост. Такође, биће испитано још неколико особа на околности да ли су и на који начин можда умешани у изнете претње.

BloombergAdria.com

Јеремићева је пре неколико дана пријавила полицији да јој стижу претеће поруке и то од особе која се представља као човек Вељка Беливука. Према информацијама које смо добили, неке од порука су гласиле: "Уништићемо те из принципа, јер је са нама увек Невоља", "Мислиш ако је Веља пао да нисмо поделили позиције", "купи карту из Србије у једном правцу или ће у супротном јести жито на твојој сахрани".

(Н. Б.)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".