Извор:Фото: Профимедиа

ТЕШКО СЕ ОСАМОСТАЉУЈУ: Ова три знака су прави мамини синови

Извор: Нпортал

07.08.2022.

18:29

НИКАД се до краја не могу отргнути од мамине сукње.

Бик

Бик је један од хороскопских знакова који ће своју мајку увек ставити изнад свих осталих у свом животу. Чак и ако има много других сјајних људи око себе, Бик у потпуности и једино верује својој мајци. Људи рођени у овом хороскопском знаку воле и цене оданост, а знају да на маму увек могу да рачунају и да ће она увек бити њихов ослонац.

BloombergAdria.com

 

Рак

Ракови су осетљиви хороскопски знаци, због чега увек настоје да негују однос са својом мајком. Без обзира на то где су и шта раде, свакодневни позив мами једноставно је неизбежан. Напори да задрже овакву везу у одраслој доби разлог су зашто Ракови имају тако присан однос са својим мајкама као ниједан други хороскопски знак. Ако се забављате са мушкарцем који је у хороскопу Рак, будите свесни да његова мама зна све о вама.

BloombergAdria.com

 

Јарац

Овај амбициозни хороскопски знак има породичан карактер и треба му много поверења и љубави. С обзиром на то да важе за храбре и јаке личности, нико не би повезао да су толико везани за мајку. Ипак, то је зато што желе да је усреће и спремни су да јој врате све што је она жртвовала за њих. Дакле, ако излазите са Јарцем, будите спремни да прво уверите његову мајку да сте добри за њено дете.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".