Извор:Фотот: Танјуг/Тања Валић

ПЕЂОЛИНО: "Парадајз туристи болесној деци олакшавају живот"

Извор: Нпортал

08.08.2022.

21:59

ЧУВЕНИ аутор и водитељ емисија за децу Предраг Вуковић Пеђолино изјавио је гостујући у емисији "Пулс Србије" на једној телевизији да не треба осуђивати "парадајз туристе" јер немају сви родитељи новца за хотел.

Пеђолино истиче да родитељи понесу храну од куће како би имали да приуште детету неку играчку или сувенир.

"Скупиш цркавицу да одведеш дете на море у нади да ће лакше презимити зиму. Чучиш целу ноћ у аутобусу да би дете спавало на два седишта. Понесеш од куће све што може за храну да би детету купио неку глупост увече на шеталишту. Носиш га у пет ујутро на плажу да удише јод. Наравно, ми смо парадајз туристи, кад дођемо кући, хвалимо се како смо се баш провели и одморили", изјавио је Пеђолино.

BloombergAdria.com

 

Аутор и водитељ емисија за децу објаснио је у емисији "Пулс Србије" своју изјаву а потом рекао да свако ко критикује не размишља да ли ти "парадајз туристи" имају децу која болују од респираторних болести којима би море помогло да лакше презиме зиму.

- Ово је прича која се провлачи већ дуго. Нико не размишља кад критикује "парадајз туристе" о деци која болују од респираторних болести а њих је невероватно много. Родитељи знају да ће море нешто да уради том детету. Има оних који имају да плате хотеле, али има и оних родитеља који немају. У Прчњу ви видите гомилу родитеља који износе децу у 5 ујутру који износе децу на плажу да док спавају удишу свеж ваздух. То нису парадајз туристи, то су људи који су скупили новац да олакшају живот својој деци - рекао је Пеђолино.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".