Извор:Фото: АТА имагес/Сарић С.

ОД БЕБИСИТЕРКЕ ДО ПЕКАРКЕ: Ово су прва занимања наше естраде

Извор: Нпортал

12.08.2022.

17:05

МНОГЕ познате личности са наше домаће јавне сцене пре него што су постале познате морале су да се баве разним пословима који углавном немају никакве везе са њиховим данашњим каријерама.

Интересантан податак је да већина наших естрадњака може да се похвали само са дипломом основне школе, понеко и са средњом, а врло мали број је оних који спадају у групу академских грађана, али то их свакако није спречило да направе велики успех.

Лепа Брена је радила као бебиситерка

Многима је вероватно тешко да у то поверују, али можда и највећа женска звезда на нашим просторима, Лепа Брена, у младости је радила као бебиситерка, а чувала је ни мање ни више него певачицу Ану Штајдохар, док је студирала туризам.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

Слоба Радановић данас је један од најтраженијих пјевача на домаћој музичкој сцени. Јавност га је упознала током учешћа у једном музичком такмичењу, но прије но што се остварио на естради, Радановић је морао да се сналази на разне начине, па је тако у једном периоду свог живота радио и као обезбеђење.

BloombergAdria.com

Водитељка Сања Маринковић већ годинама се бави новинарством, а студије је завршила у Београду, а како би обезбедила новчана средства, била је принуђена да ради у пекари

Индира Радић је била медицинска сестра

Пре него што је дошла у Србију и постала позната певачица, Индира Радић живела је у Загребу, где је радила као медицинска сестра у једној болници, али и поред не одобравања родитеља да се бави јавним послом, она се ипак изборила на том трновитом путу и сада може да се похвали чињеницом да су њене песме незаобилазни део сваког весеља.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

Певачица је одувек желела да буде позната, па је тако током средње школе хонорарно радила на ТВ Нови Пазар, где је водила временску прогнозу.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".