Извор:Фото: Профимедиа

ВЕЗЕ И БРАКОВИ ИМ ПРОПАДАЈУ: Ови знакови су склони прекидима

Извор: Нпортал

12.08.2022.

22:46

АСТРОЛОГИЈА открива хороскопске знаке који се највише разводе и раскидају због својих мана.

Када заврше емотивни однос или брак, многи људи имају тенденцију да за разлаз криве бившег партнера. Ипак, постоје људи којима астрологија налаже највише развода и раскида, а у којима ће они бити главни кривци.

BloombergAdria.com

Многи од нас нису свесни својих мана, које једном морају да испливају на површину, а често могу да буду и разлог неуспелих љубави. Ево о којим знацима је реч:

Ован

Овнови никада нису у потпуности посвећени јер обожавају да скитају. Не држи их место, увек су у покрету и то најчешће смета њиховим партнерима. Када је веза озбиљна, често се дешавају конфликти. Током расправе, Ован жели борбу, а то је један од главних разлога што им предстоји највише разлаза са људима.

Бик

Једна од највећих мана Бикова јесте да што ће се пре заљубити у материјално, него у одређену особу. Бикови су одани, али тврдоглави, због чега могу доста времена да проведу љути. Често од партнера могу да чују да их то одбија, а самим тим, деси се и раскид или развод. Делују превише негативно, иако је то далеко од истине.

Девица

Не можете да будете задовољни. Имате проблем са свиме и увек се фокусирате на оно што је негативно, без обзира колико те ствари могу бити безначајне. Стално кукате како су ствари могле да буду боље, а самим тим партнер осећа да са вама не постоји позитивност. То је оно због чега одустају од везе са вама.

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".