Извор:Фото: АТА имагес

Мирка Васиљевић открила КАДА ће Вујадину коначно рећи "ДА"

Извор: Нпортал

13.08.2022.

10:38

ПАР је недавно добио четврто дете

Мирка Васиљевић вратила се послу након четвртог порођаја, а после дуже времена појавила се на Филмском фестивалу у Врњачкој Бањи где је проговорила о информацији да се удала за свог дугогодишњег емотивног партнера, Вујадина Савића, с којим има четворо деце.

Мирка је открила када планира коначно да се уда и због чега су њен невенчани супруг и она обманули јавност вестима да су направили свадбу.

BloombergAdria.com

 

- Ускоро, ја се надам. До венчања није дошло само јер смо веома млади отишли у инистранство због супруговог посла - казала је Васиљевићева, а на питање откуд то да објаве да су се венчали што је на свом профилу обелоданио недавно Вујадин, Мирка је објаснила:

- Добро, Вујадин воли да се шали и врло често сам ја предмет тих њихових шала. То је некако из неке позитивне енергије и када није злонамерно ја учествујем у тим шалама. Ми смо били на једној прослави на којој сам ја била тако потписана (Мирка Васиљевић Савић) и мени је то било симпатично, а он је то искористио за шалу на мој рачун. И пошто је Инстаграм изгледа постао основни извор информација, а ја како немам профил на Инстаграму нисам знала за ту ситуацију, па сам мало била затечена због тог питања новинара - казала је Мирка која се осврнула на матертинство и то што је недавно по четврти пут добила дете, ћеркицу Анику, а како тврди нема савет за друге маме.

BloombergAdria.com

- Нема ту неког савета, човек када се нађе у таквој ситуацији труди се да делује најбоље што зна, како за децу, тако и за породицу и да сви добијемо у том неком моменту шта нам је потребно. Неки дан буде бољи и компликованији и тежи, али све прође. И човек када то воли и када ужива у томе, ништа му није тешко - каже глумица, која признаје да јој некада буде неиздрживо тешко са четворо деце:

- Буде ситуација које ја нисам планирала, у тако великој породици мора да буде добра организиација да би све функционисало. Али ја сам захвална својој породици која је велика и која се сложно држи, тако да када ја некада паднем и када ми није дан, ту су они да ме подигну, да ми отворе очи, да ме развеселе и тако идемо даље. Ја сам све то желела, ја сам на томе радила и сада се трудим да то, жаргоснки речено, најбоље “ђускам”- одлучна је Мирка, а на питање где се овога пута селе и где је њен супруг Вујадин Савић овога пута добио фудбалски ангажман, она одговара:

BloombergAdria.com

- Још увек не знамо, он је и даље у потражњи за клубом. Деца и ја ћемо један дужи временски период бити у Србији јер сам ја започела да радим две серије. Тако да, где сам ја, ту су и они - изјавила је глумица.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".