Извор:Фото: Катарина Михајловић

ЗБОГ ИГРЕ СУДБИНЕ НАЈПЛАЋЕНЈА ГЛУМИЦА: Ово је Милшин хонорар

Извор: Нпортал

15.08.2022.

10:22

ГЛУМИЦА Милица Милша је у познатој теленовели "Игра судбине" игра главу улогу.

Глумица Милица Милша је у познатој теленовели "Игра судбине" игра главу улогу, а на снимању је провела чак 23 месеца! Из тог разлога не чуди чињеница да је од улоге Аде Каначки зарадила право богатство.

BloombergAdria.com

Милица Милша је од серије "Игра судбине" зарадила невероватних 227.700 евра! Она је захваљујући улози Аде Каначки постала најзапосленија глумица у Србији у последње три године, колико снима ту мегапопуларну теленовелу.

BloombergAdria.com

- Милица Милша је потписала уговор по коме месечно има 22 радна дана са по 12 сати снимања. Дневни хонорари за познате глумце у теленовелама износе од 200 до 450 евра по дану снимања. С обзиром на то што је Милица главна глумица, добила је и највећи хонорар! Она је у последње три године на сету провела чак 23 месеца, па је укупно зарадила 227.000 евра! - прича за Информер извор близак продукцији ове серије и додаје да ће Милица имати још посла, па ће и више зарадити:

- Она је до сада снимила 586 епизода, али ту није крај. Планирано је да буде више од 800 епизода, по чему ће "Игра судбине" постати најдуговечнија домаћа серија. Милица и цела екипа сада имају двомесечни одмор, а крајем августа почињу снимање четврте сезоне ове мегапопуларне теленовеле - додаје извор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".