Извор:Фото: Н.Обућина/В. Данилов/АТА имагес

КАКО ЈЕ НАСТАЛА ЛЕПА БРЕНА Њу сам креирала из ЈЕДНОГ разлога

Извор: Нпортал

16.08.2022.

16:12

ПРАВО име Лепе Брене је Фахрета Живојиновић.

Певачица Лепа Брена је после бројних концерата одлучила да напуни батерије, па је тако отишла на заслужени одмор.

BloombergAdria.com

Како се да видети на њеном Инстаграм профилу, она на својој јахти ужива са породицом, а како је сада изјавила, током целог августа је испланирала да одмара.

- Мислим да сам то заслужила после четрдесет година овог преданог, веома озбиљног и професионалног рада. Да будем пресрећна на свом концерту и да поделим ту своју емоцију са публиком. Заиста уживам више него икада у свом животу. Добро сам организована, као што се и види, волим мало да путујем и да се одморим са другарицама, фамилијом, Бобом, децом и пријатељима, рекла је Брена за "Grand online".

BloombergAdria.com

Брена се такође дотакла свог уметничког имена, и објаснила која је разлика између Лепе Брене на сцени и када се рефлектори искљуће.

- Ја сам свугде ван концерата једна сасвим обична и једноставна жена. Морам да признам да је Лепа Брена нешто што сам креирала и што поклањам својој публици, а оно што сам ја у мом дому са породицом и када нисам Лепа Брена, то је једна нормална и обична жена која се дружи са својим другарицама, са фамилијом и родбином. Управо тај баланс је веома битан и нешто што је круцијално у животу сваког уметника, рекла је она.

Подсетимо, Брена је недавно оженила свог братанца коме је певала на свадби, а позната певачица објавила је на друштвеним мрежама слику са славља на којој је цека породица на окупу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".