Извор:Фото: АТА имагес

РАТ СЕ НАСТАВЉА: Ана никад жешће одбрусила колегиници

Извор: Нпортал

16.08.2022.

22:25

МЕДИЈСКИ рат између Милице Павловић и Ане Николић не јењава.

Њих две су ушле у сукоб пре неколико месеци због песме "Проверено", коју је Павловићева објавила на свом новом албуму, а Ана након тога пустила демо верзију и на својим наступима је изводи са измењеним текстом и најављује је као своју.

Иако се у једном тренутку учинило да је скандал око ове песме завршен и да је Милица одустајањем од тужбе ставила тачку на ову причу, Ана је, како медији наводе поново испровоцирала колегиницу.

BloombergAdria.com

Николићева је, наиме, у једној гласовној поруци која је могла да се чује и у емисији "Ексклузивно" Милици поручила "да не зна који јој је к* рац и да ће, ако јој она срочи три реченице, отићи у рикверц".

- Ха-ха-ха, фрас... Не могу, толико тога има. Шта ја имам више да коментаришем? Шта је с овом Милицом који к* рац више? Хоће ли да прекине више да смара, брате мили, с овом песмом? Је л' она има још неки хит на том албуму? Ало, нек пева нешто друго. Нек се концентрише мало. Имам својих проблема - рекла је Ана, а затим јој се директно обратила и јавно и запретила:

- Госпођице Милице, не могу сад да се дерем, спава ми се. Господине Грофе, тако почиње... А онда, кад јој ја срочим три реченице... у рикверц ће да иде - неповезано је завршила Николићева своју изјаву за "Ексклузивно".

BloombergAdria.com

Иначе, ова провокација са Анине стране дошла је само неколико дана након што је Милица донела коначну одлуку да одустане од тужбе против ње, као и да јој опрости што јој је противправно преузела песму која је један од највећих хитова ове године.

- Све ме је то јако повредило... Иако смо се мало одмакли од свега тога, и даље ми је невероватно да неко тако безобразно и пред очима комплетне јавности жели да присвоји песму на коју нема апсолутно никаква права. У почетку сам мислила да је све случајност и нека врста пропуста, али како је време одмицало, схватила сам да је заправо реч о намери. Иако сам хтела да случај предам правосудним органима, на крају сам се предомислила. Не желим себе да доводим у ситуацију да будем окружена негативним стварима, причама, околностима, већ да уживам у свему лепом што ми се дешава. Тако сам и нашла снаге да све опростим - испричала је Милица за Стори.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".