Извор:Фото: Н. Скендерија/принтскрин Инстаграм

УЗЕЛА МУ СВЕ ЗА КУЛТУРУ Ово су Цептерова супруга и ћерка

Извор: Нпортал

17.08.2022.

07:53

Супруга најбогатијег човека у Србији Мадлена Цептер изјавила је да је "страшно" бити мајка тинејџерке.

Филип Цептер, судећи према Форбсовој листи из 2017. године, важи за најимућнијег Србина, имовина му се процењује на пет милијарди долара, а његова супруга Мадлена, говорећи о васпитавању, рекла је да је њена ћерка добра девојчица.

BloombergAdria.com

- Са свим тим тинејџерским моментима који су присутни код све деце тог узраста, морам да кажем да је Ема једна добра девојчица. Добар ученик. Што кажу ови који нас чувају, возе – ми знамо Ему, она учи од своје друге године. Сад завршава колеџ. Она би хтела у Америку, али каква Америка ко ће тако далеко да путује. Видећемо да то буде негде око Лондона - рекла је Мадлена Цептер својевремено у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет".

И на крају се њена жеља и остварила. Ема сада живи и студија психологију у право у Лондону.

Ема Цептер, ћерка Филипа и Мадлене Цептер, на Инстаграму објављује слике богатства којим је окружена. Слике из дворишта виле, с луксузних путовања и скупоцених крпица су опчиниле њене пратиоце, који жељно ишчекују нове објаве. О њеном животу се мало зна, а осим онога што показује на друштвеним мрежама, познато је да живи у Лондону и студира психологију.

Вила на Дедињу, из које неретко објављује слике док ужива у базену и која је у власништву њених родитеља, добила је име по њој, а Филип и Мадлена својевремено су, давне 2000. објавили на најлепши могући начин вест да је малена Ема постала члан њихове породице.

- У наш живот ушла је једног децембарског дана 2000. године и одмах се угнездила у наша срца где је отворила простор кога ту раније није било. Лепо је кад човек може да се оствари као стваралац, па да затим постане родитељ, а још је лепше када можете да исправите неправду и уместо бола створите – љубав. Мени се догодило и прво и друго - рекла је Мадлена својевремено, а преноси Мондо.

"ЖЕНА МИ ЈЕ УЗЕЛА СВЕ ДО ПОСЛЕДЊЕ ПАРЕ"

Филип Цептер је у емисији "Шта сам теби и ко сам себи" рекао да сваки велики успех драматично ограничава човека јер си у све ужем колосеку.

- Ако си у бизнису не бавиш се пуно културом, науком, неким јавним стварима. Само си у том свом. Имао сам срећу да сам мало и у култури јер ми је супруга узела све до последње паре – отвара опере и музеје. И онда стицајем околности идем у оперу кад сам је већ направио - рекао је он.

Истиче како никада није размишљао о томе шта је срећа јер, како каже, заиста не зна шта је то.

BloombergAdria.com

- Иначе, ја не славим успехе. Чим завршим, окрећем се на другу страну. Али исто тако не патим за неуспехом ни секунде. Нема кајања јер све у шта улазим, улазим са извесношћу великом да ћу успети. А ако не успем, знам да сам радио најбоље и онда се не кајем. Ако промашим, шта да радим. Шта да радим због рата у Украјини. За 15 дана смо изгубили 100 милиона промета. Па шта да радиш, мораш да се консолидујеш. А у Украјини сам изгубио све. Нема ничег а имао сам 50-60 офиса, хиљаде сарадника. А сарадници су ту, плаћамо их да их не бисмо изгубили - рекао је тада Цептер.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".