Извор:Фото: Принтскрин/Тв Прва

ВУЧИЋ ОТКРИО ШТА ЈЕДЕ У БРИСЕЛУ: Многи ће се изненадити ФОТО

Извор: Нпортал

17.08.2022.

17:46

ВУЧИЋ се раније данас састао са генералним секретаром НАТО алијансе Јенсом Столтенбергом.

Председник Србије Александар Вучић отпутовао је у Брисел како би присуствовао наставку дијалога између Београда и Приштина. 

Вучић се раније данас састао са генералним секретаром НАТО алијансе Јенсом Столтенбергом, те су њих двојица, након окончања састанка, одржали заједничку конференцију за медије.

BloombergAdria.com

 

Поред овог сусрета, Вучић је одржао и састанак са специјалним представником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком.

Вучић и Лајчак састали су се у згради Мисије Србије у Бриселу, а тема разговора је припрема за сутрашњу нову рунду дијалога.

Председник Србије искористио је кратку паузу између два сусрета са европским званичницима и огласио се на свом Инстаграм профилу. 

– Веровали или не, ово је слика из српске Мисије у Бриселу. Сва ова дивна јела, од пита до пинђура, за нашу делегацију припремиле су дивне жене које раде у Мисији Србије при ЕУ. У ових пет минута пред долазак специјалног изасланика ЕУ за дијалог Београда и Приштине и друга питања Западног Балкана Мирослава Лајчака навалио сам на питу кромпирушу, пинђур, а остале ђаконије препустио сам другима – написао је Вучић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#Александар Вучић #Председник Србије #храна #Брисел преговори #преговори Београда и Приштине