Извор:Фото: М. Лабудовић, Јутјуб принтскрин/ Република

КБЦ РИЈАЛИТИ: Миљана заводи докторе, узнемирава пацијенте

Извор: Нпортал

18.08.2022.

08:06

МИЉАНА ствара шоу да би забавила прво себе, а онда и све око себе

Задругарка Миљана Кулић не смирује се ни у болници него и тамо прави ријалити, па је тако заводила доктора и изговарала реченице које нису примерене, како би замејавала остале пацијенте и правила се да је духовита.

Како открива извор из Клиничког центра, након што се стање Миљане Кулић стабилизовано и откако је ван животне опасности, она је одмах кренула око себе да ствара шоу да би забавила прво себе, а онда и све око себе.

BloombergAdria.com

- Чим је дошла себи и, оно што се каже, стала на своје ноге, Микси је почела да прави проблеме и понаша се онако како се понашала у свим могућим ријалити-програмима у којима је учествовала последњих година. Од мајке Марије и дечка Ненада тражила је цигарете и мобилни телефон, а инсистирала је и на храни и омиљеном газираном пићу, које никако не би смела да пије. Када јој мама и дечко нису ту, она налази занимацију са сестрама и докторима, којима се обраћа као да су и они део ријалитија - прича извор Републике из болнице, шокиран да се то стварно дешава на тако озбиљном месту, али признаје да је све то и смешно:

- Она је једном згодном доктору који је на њеном одељењу и често је код ње у визити почела да се набацује и свима је то било смешно, па и њему. Прво га је ошацовала и видела да је леп и згодан, а онда је без пардона почела га мува и да му се отворено набацује. Њему је у почетку све било симпатично, а онда је Миљана мало претерала - прича извор.

Иако се све време трудио да схвати њене шале, доктор је ипак на крају остао без текста.

BloombergAdria.com

Подсећања ради, Миљанина мајка Марија жалила се на медицинско особље, које је наводно у шок-соби тражило да с Кулићком направи селфи, те су их поједини, како је тврдила, шиканирали и ословљавали с "ове из ријалитија", па је морала да им наглашава да је њена ћерка пацијент, као и сваки други.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".