Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/marko.vnm, В. Данилов

ДРАГАНА ЗАБРИНУТА: Певачица на мукама због одлуке сина Марка

Извор: Нпортал

18.08.2022.

10:40

МАРКО Бијелић све чешће је тема домаћих медија, његова популарност из дана у дан све више расте, а добио је и велики број обожаватељки.

 Међутим, његово срце украла је једна посебна девојка због које он сада жели да напусти Аустрију, што његовој мајци Драгани Мирковић задаје велике главобоље.

Наиме, Марко се заљубио у једну девојку из Београда, те због ње жели да се пресели, што је Драгану много уплашило јер се никада није одвајала од сина за његове 22 године.

BloombergAdria.com

 

“Марко се много заљубио. Био је са девојком прво на мору у Хрватској, а онда су отишли заједно у Будву. Када је Драгани послао поруку да се неће враћати у Беч она је доживела велики шок. Марко јој је написао да остаје на мору до краја августа, а онда ће наћи стан у Београду где ће бити неко време. Гага се одмах уплашила да није можда нашао неко лоше друштво, а онда јој је син објаснио да је све то због нове девојке са којом му је много лепо. Тада јој је пао камен са срца”,  открива извор и додаје:
 

BloombergAdria.com

 

“Драгана још није упознала његову девојку, па је замолила Марка да се што пре виде сви заједно и он јој је то обећао. Ових дана треба да се састану у Београду, а Гага је већ сазнала да се њена потенцијална снајка зове Анастасија и да је из добре куће. И она је завршила факултет као и Марко, али се још није запослила. Треба разумети и Драгану, она зна да је њен син добра прилика јер потиче из богате породице и да га девојке јуре и због тога, а не само због лепоте”.

(Paparazzo) 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".