Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/perlez arhivo

ИГРАЛА У БОЉЕМ ЖИВОТУ: Глумицу прославили филмови за одрасле

Извор: Нпортал

18.08.2022.

11:10

СВОЈУ каријеру започела је осамдесетих година

Глумица Ванеса Ојданић једна је од омиљених домаћих глумица коју ћемо увек памтити по њеним улогама у "Бољем животу", "Жикиној династији" и "Породичном благу". Она је увек глумила неку врелу даму, те не чуди да је њена каријера заиста почела у још врелијим филмовима.

BloombergAdria.com

У "Бољем животу" глумила Мајковићеву, њега је играо Ташко Начић, секретарицу, у "Породичном благу" имала је улогу кандидаткиње за келнерицу, док је у "Жикиној династији" играла девојку из трамваја коју "лове" Жика и Милан.

BloombergAdria.com

Весна, која је рођена 3. јула 1958 године, своју каријеру започела је уз понеки филм за одрасле, али под различитим псеудонимима. Њена порно каријера, била је везана за Грчку, а публика ју је тада знала под именима Ванеса Данић, Ванеса Озданић или Ванеса Дамингу, док су њени најпопуларнији еротски филмови били "Еротска страст", "Похотне перверзије" и "Моји пољупци".

BloombergAdria.com

На филмском сајту ИМДБ, на којој се може видети и податак о филму "Еротске страсти", који је снимљен 1981. године, види се да је последњу улогу имала 2012. године у филму "Клип", а последња серија у којој је глумила је "Јелена" из 2005. године.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".