Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/VELIKI BRAT

ПОЛИЦИЈА НА САВИ, ТРАЖЕ ПОБЕДНИЦУ "ВБ-А" Сестра сумња у зета

Извор: Нпортал

18.08.2022.

16:26

ПОТРАГА за Маријаном Сеиферт, победницом ''Великог брата'' 2011, се наставља. Нестанак је пријавио Маријанин супруг Карло 27. априла ове године. Сеифертова је нестала на Савици у Загребу.

После четири месеца, полиција наставља потрагу за несрећном Маријаном.  

Подручије на ком је Маријана нестала, Мост младости претражили су и припадници ХГСС и рониоци. Због ниског водостаја Саве, полиција је одлучила да унапреди потрагу и поново претражи подручје око Моста младости и низводно.

BloombergAdria.com

- Нажалост, више не мислим да је жива. Осећам да је нема. Само желимо коначно сазнати праву истину и да се можемо од ње достојно опростити - изјавила је Маријанина сестра Маја Ковачевић почетком месеца за Слободну Далмацију.

- Наша потрага за истином траје свакодневно, а што више откривамо више смо у шоку. Једноставно пуно је тога чудно око те вечери кад је нестала. Њен супруг Карло неколико је пута променио исказ у полицији. Не желим овим рећи да јој је нешто учинио, али нека само каже што се догађало у стану, јер сам уверена да је дошло до свађе међу њима. Мени је све то јако чудно и док не сазнам истину са њиме не могу имати контакт, тешко ми је јер знам да нећу моћи виђати нећака, али остајем при своме.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".