Извор:Фото: Н. Параушић

СИН ПЕЂЕ СТОЈАКОВИЋА: Велики таленат - кренуо очевим стопама

Извор: Нпортал

19.08.2022.

13:05

ПЕЂА и његова супруга, чувена лепотица, Алека Камила не крију колико су поносни на сина

Добро је познато да је син прослављеног кошаркаша Предрага Пеђе Стојаковића, Андреј кренуо татиним стопама, па се око младог талента отимају неки од најпознатијих америчких колеџа, а Пеђа и његова супруга, чувена лепотица, Алека Камила не крију колико су поносни на сина.

Млади Андреј напунио је 18. година, а поносни тата је тим поводом објавио Андрејеву фотографију на свом Инстаграм налогу написавши кратко: “Срећан 18. рођендан”.У опису је између осталог стајало “живот је леп” и "татин понос".

Са само 18. година млада нада има висину од 201 центиметар, а без обзира на младост приметно је да Андреј има много самопоуздања и велике амбиције. Ни девојке нису остале имуне на ову његову фотографију, па су многе тако оставиле коментар.

- Сваки пут када играм морам да покажем да могу много више. Доказаћу да могу да успем и да будем Андреј, а не Пеђин син, изјавио је једном приликом млађи Стојаковић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Пеђа Стојаковић #кошаркаш Пеђа Стојаковић #Пеђа Стојаковић син #ВИП #БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Миша Јанкетић