Извор:Фото: В. Данилов, Јутјуб принтскрин/Snežana Savić

РЕШЕНА МИСТЕРИЈА ТОПОЛСКЕ 18: Ко је живео на тој адреси?

Извор: Нпортал

19.08.2022.

19:26

ГЛУМИЦА Снежана Савић играла је у бројним серијама и представама, а оно што је посебно обележило њену каријеру јесте лик чувене Малине Војводић у серији "Срећни људи" и као и осталих серија са потписом Синише Павића.

Будући да је она истовремено и отпевала песму "Тополска 18", која је била и лајтмотив ове серије и пратила њену телевизијску љубавну причу с Аљошом Вучковићем, глумица и певачица својевремено је признала да је сваки пут изнова преплаве емоције када је чује.

BloombergAdria.com

 

"Тополска 18" не само да је обележила глумицу, она је остала урезана у сећању и многобројној публици која и дан-данас с посебним жаром гледа репризе "Срећних људи".

BloombergAdria.com

 

Оно што су се многи питали више од двадесет година јесте значај ове песме, а било је и недоумица да ли је та песма заснована на истинитом догађају или је тај назив улице био инспиративан по неког.

BloombergAdria.com

 

Снежана Савић је једном приликом открила шта се крије иза свега тога и решила мистерију.

- Љиљана Павић је живела у тој улици током студентских дана – рекла је Савићева једном приликом.

BloombergAdria.com

 

Подсетимо, Љиљана Павић је супруга сценаристе "Срећних људи" Синише Павића и његов помоћник у писању сценарија.

BloombergAdria.com

 

Ово није једина песма коју је урадила за њихове серије, већ и рецимо насловну нумеру "Срећних људи" коју изводе Екстра Нена и Боба Стефановић, потом "Срце породично" у изведби Жељка Самарџића и неприкосновени "Ја хоћу живот" коју пева Дадо Топић за серију "Бољи живот".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".