Извор:Фото: Дарко Дозет/РТЦГ

"АБАЗОВИЋ ЈЕ ЛОПОВ И СПЛАЧИНА": Чанак ударио на Дритана

Извор: Танјуг

19.08.2022.

20:51

ЛИДЕР Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак реаговао је низом увреда на рачун црногорског премијера Дритана Абазовића, који је данас у парламенту рекао да је спреман да за 500 евра прича шта год неко пожели.

Чанак је за Абазовића рекао да је не само, како је навео, "лажов, него је дрипац кога се Црна Гора мора што пре ослободити".

У изјави за подгорички портал ЦдМ, лидер ЛСВ тврди да је Абазовић “непријатељ независне, демократске и европске Црне Горе”, што је, како каже, “доказао у више наврата”.

- Дритан Абазовић је најобичнији лопов и сплачина. Човек без части, речи и без икакавог осећаја за окружење -  навео је Чанак.

Он је негирао да изјаве за црногорске медије добија 500 евра и додао да су то којештарије.

BloombergAdria.com

 

- Кад је неко лажов он мисли да су сви лажови. Кад је неко корумпиран, он мисли да су сви корумпирани. И то је потпуно јасно да он из своје памети и не зна другачије него да буде плаћен за политички ангажман - рекао је Чанак и додао:

- Само могу да замислим колико му је плаћено да, ако мене цени на 500 евра да бих њега вређао, плаћен да прода Црну Гору као државу и да да екстериторијалност терористичкој организацији која дејствује на тлу Црне Горе.

Прецизирао је притом да пре свега мисли на руску агентуру.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".