Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Good Morning America

370 дана била у болници због короне, син је није препознао

Извор: Нпортал

21.08.2022.

15:53

ЏАЗМИН Киркленд из Тексаса провела је 370 дана у болници након што јој је дијагностикован ковид. Иначе, мајка троје деце, каже да након што је добила позитиван резултат, није веровала, јер није имала никакве симптоме.

Након више од годину дана проведених у болници Џазмин се вратила кући. Ова 34-годишњакиња и њен супруг Коди били су на породичном одмору када су се обоје разболели короне.

Док се Кодијево стање побољшало, она је одведена у медицински центар Тексома и стављена на респиратор две недеље касније.

- Почела сам да се молим и рекла: "Боже, молим те, не дај ми да умрем... само ме пусти да се пробудим. Дозволи ми да будем овде за своју децу и свог мужа" - присећа се она у једном интервјуу.

BloombergAdria.com

Опоравља се сада од последица ковида, али је месеце провела учећи поново да хода и једе. А сусрет са породицом био је више него дирљив и тежак. Њено најмлађе дете двогодишњи син није је препознао.

- Имао је годину дана када сам отишла у болницу, и за њега је болница била моја кућа. Био је збуњен. Није ме препознао јер нисам била у болничкој хаљини - рекла је.

BloombergAdria.com

Џазмин Киркленд захвалила се онима који су бринули о њој и истакла да се нада да ће њена победа инспирисати друге.

И даље је на кисеонику, а породица чини све да јој олакша повратак старом животу. https://www.youtube.com/watch?v=KI2qlz3Jpi4

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".