Извор:Фото: Профимедиа

ЧЕКА ИХ СРОДНА ДУША 4 знака на јесен срећу љубав - ево и ГДЕ

Извор: Нпортал

22.08.2022.

12:32

ХОРОСКОП истиче да ће на јесен неки знакови Зодијака имати буран романтичан живот, пун емоција, страсти и лепе енергије.

Они који су лето провели сами, током јесени имају шансу да се заљубе и упознају особу са којом ће желети да се упусте у романтичну бајку.

Астролози истичу која 4 хороскопска знака на јесен могу пронаћи сродну душу:

Вага

Прекретница ће доћи почетком септембра. Можда ће Вага прекинути везу која им је донела само проблеме и разочарања.

BloombergAdria.com

Време је да се ослободите токисчних емотивних образаца. Међутим, неће дуго бити саме - на јесен ће се у њиховим срцима појавити нова искра љубави, пише Жена.блиц.

Шкорпија

Шкорпије ће некога срести на забави или прослави.

BloombergAdria.com

Могуће је да се већ на први поглед појаве осећања. Ово је неко кога можете препознати у маси, неко ко ће вам украти срце након првог разговора. Препустите се љубави, пише "Сенса".

Лав

Лавови би требало да престану да виде у свакоме кога сретну предмет обожавања. Звезде вам саветују да се опустите и кренете у море љубави, а сама судбина ће вам дати праву особу. Ово није далеко, само верујте д аће се ваш сусрет догодити.

Рибе

Имаћете нови поглед на људе из окружења, као и другачију перспективу када је реч о љубави. Могуће је да ћете склопити романсу са пријатељем или особом коју познајете из прошлости.

BloombergAdria.com

Открићете ново лице ове особе, имаћете осећај као да је годинама поред вас неко прави, а ви тек сада то откривате. Ослободите се страхова, испуните жељу својим емоцијама.

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".