Извор:Фото: В. Данилов, Инстаграм принтскрин/djinadzinovic

ЂИНА У ЗАГРЉАЈУ ПОЗНАТОГ ПЕВАЧА Он је Харисов нови зет? ФОТО

Извор: Нпортал

24.08.2022.

11:19

ЂИНА Џиновић, већ неколико месеци у центру је пажње медија због своје наводне везе са популарним певачем Михајлом Веруовићем, Војажем.

Војаж је постао популаран по својој наизглед бајковитој вези са Анђелом Игњатовић, Бресквицом. Међутим, та љубав се није завршила славно, а сада се чини да је он дефинитивно преболео своју стару љубав.

Иако је Ђина недавно истакла да су она и Војаж "бата и сека" и да она већ има дечка, очигледно ситуација није баш таква.

BloombergAdria.com

Да су њих двоје у љубавној везе доказује и романтична вечера на којој су виђени. Голупчичи, провели су вече у једном ресторану на Гардошу.

Како наводи извор Курира, Михајло и Ђина су све време били изузетно блиски, а да је њихов однос више него пријатељски, видело се по томе што су прво шетали загрљени по Земуну, а у једном тренутку су се препустили и страстима и сочним пољупцима, и то док су гледали јато лабудова у реци.

BloombergAdria.com

- Свима који су се те ноћи затекли на Гардошу било је јасно да су њих двоје у вези, далеко је то од пријатељства. После романтичне шетње они су, држећи се за руке, дошли у ресторан. Седели су једно поред другог, често су се грлили, а у једном тренутку пао је и пољубац. Били су баш опуштени, јер је локал био скоро празан. После вечере, загрљени су отишли, све време се смешкајући један другом - каже извор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".