Извор:Фото: В. Данилов

ЕНИГМА ЗА ЈАВНОСТ Да ли је ОВАЈ глумац нови Бранкицин дечко?

Извор: Нпортал

25.08.2022.

12:21

НОВИ дечко Бранкице Себастијановић био је енигма за јавност годинама уназад

Од прекида везе са Милошем Биковићем јавност је знатижељна да сазна ко је нови дечко Бранкице Себастијановић. Будући да глумица своју приватност строго држи по страни и даље од радозналих медија, до овог податка готово је немогуће било доћи. Током претходних година по порталима се спекулисало да се звезда серије "Самац у браку" забавља са уметником Душаном Матерјићем са којим је позирала за потребе једног пројекта, али након што је она те наводе демантова јавност је остала празних руку.

BloombergAdria.com

Најновији потез глумице поново је узбуркао јавности и још једном покренуо питање ко је нови дечко Бранкице Себастијановић. Наиме, Бранкица је недавно са пратиоцима на "Инстаграму" поделиа фотографију на којој поред бицикле насмејана позира, а коју је направио Богдан Богдановић.

Један поглед на хештег довео је њене обожаваоце у забуну, јер прво што се у том моменту могло помислити је да глумица ужива у љубави са славним кошаркашем истог имена и презимена. Врло брзо дознало се да је њен партнер у вожњи по српској престоници уметник, тачније млади колега глумац Богдан Богдановић, а да ли између њега и Бранкице има нечег већег од колегијалног односа и пријатељства још увек нико са сигурношћу не може да тврди.

Нови дечко Бранкице Себастијановић по свој прилици остаће енигма за медије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

#Бранкица Себастијановић #глумица Бранкица Себастијановић #Богдан Богдановић #Милош Биковић #ВИП #БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"