Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/RTV Pink Official

Сандра је удата за милијардера, а ово јој је бивши

Извор: Нпортал

08.10.2021.

17:06

Александра Сандра Мељниченко, некадашња чланица групе "Моделс", сада је срећно удата за руског милијаредра Андреја Мељниченка, са којим живи ван Србије. Иако је њихов брак складан без скандала, јавност често занима са ким је ова атрактивна манекенка била раније.

Бивши дечко Сандре Мељниченко, према писању домаћих медија, је нико други но наш познати музичар и композитор, којег публика виђа дословно сваке суботе на телевизији, у емисији "Звезде Гранда".

Бивши дечко Сандре Мељниченко, како је преносио "Свет" , јесте Александар Милић Мили. Композитор и моделсица су наводно имали кратку везу, која није опстала, због Сандрине љубоморе.

- Мили је морао да јој испуњава хирове, да је води на путовања и поклања скупе ствари. Пошто му је у једном тренутку постала напорна јер је љубоморна, одлучио је да је остави. Били су заједно нешто више од два месеца - рекла је за "Свет" својевремено Сандрина другарица.

Како се тада причало, након раскида са Милијем, моделсица је отпутовала у Монте Карло, па је потом у њен живот ушао Андреј Мељниченко и све се тако завршило.