Извор:Фото: Профимедиа

ЗВЕЗДЕ УПОЗОРАВАЈУ: За 3 знака могућ банкрот до краја 2022.

Извор: Нпортал

26.08.2022.

11:43

ДОБРА вест је да ће их све то ојачати и научити важним животним лекцијама.

Чувени руски астролог Павел Глоба упозорава како ће три хороскопска знака наићи на бројне изазове до краја 2022. године.

Добра вест је да ће их све то ојачати и научити важним животним лекцијама.

Стрелац

Обратите пажњу на свој приватан живот, породицу и развој каријере. Пре него што уложите новац у неки посао, добро размислите и направите детаљан план. Звезде вам нису наклоњене када су финансије у питању па постоји могућност да због лоше донесене одлуке изгубите већу своту.

Више се посветите боравку у природи и радите ствари за своју душу. Нека ово буде период у ком ћете себи бити на првом мјесту. Сад није добар тренутак за важне животне одлуке. Једноставно се препустите тренутку и уживајте. Круцијалне одлуке оставите за касније.

BloombergAdria.com

Рак

Током надолазећег периода биће момената када ћете пожелети да искочите из властите коже. Биће пуно стресних и напетих ситуација, а ви се потрудите да их савладате и будете сталожени.

Судбина вас тестира, пазите какве потезе повлачите. Не би било лоше да почнете да практикујете медитацију, тако ћете лакше свладати све невоље и турбулентне периоде.

Успркос свим препрекама на које ћете наилазити, једно је сигурно - крај године ћете дочекати ментално пуно јачи.

Јарац

Баш као ни Стрелцима - ни вама овај период неће бити претерано добар када је реч о финансијама.

Трошићете више него што зарадите, а велика је шанса и да због несмотрене одлуке останете без веће количине новца, преноси "Атма". Међутим, имате прилику да покренете властити бизнис који ће вам донети профит. Но, водите рачуна и не доносите одлуке нагло. Добро проматрајте шта се око вас догађа; добро је тражити и вребати прилике око себе како не бисте случајно пропустили ону коју вам је судбина наменила, каже овај руски астролог.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".