Извор:Фото: П. Милошевић/В. Данилов/Д. Мишић/АТА имагес

ШТА ЗВЕЗДЕ ИМАЈУ ОД ШКОЛЕ: Неке само осам разреда основне

Извор: Нпортал

26.08.2022.

19:20

МЕЂУ славним певачима и певачицама има оних који нису завршили велике школе јер су се рано посветили каријери. Примера ради, Александра Пријовић и Весна Змијанац напустиле су средњу школу и посветиле се певању.

Весна Змијанац нема завршену средњу школу, али има диплому са курса дактилографије. Њена колегиница Александра Пријовић завршила је само три разреда средње школе, а једном приликом је обећала да ће кад-тад дипломирати.

Поред Прије и Весне, основну школу имају и Љуба Аличић, Ера Ојданић, Зорица Марковић, Злата Петровић.

BloombergAdria.com

 

Шериф Коњевић на питање колико има од школе одговара „дванаест километара“, али он тврди да је касније ванредно завршио средњу угоститељску. На овом списку је и Хасан Дудић, а дуго се причало и да Дара Бубамара нема средње образовање.

Едита Арадиновић има само осам разреда основне школе. Наиме, исписала из Средње техничке школе за дизајн коже, који је временом престао да је занима.

BloombergAdria.com

 

Има и оних певача који имају диплому средње школе. Индира Радић је медицинска сестра, Халид Муслимовић је метало-стругар, Буба Мирановић је бабица.

Вера Матовић завршила је учитељску, а средњу трговачку Драгана Мирковић и Мира Шкорић, док је Сека Алексић фризерка по занимању.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".