Извор:Фото: Јутјуб принтскрин

Где је данас и како изгледа друга сестра - Анита Бизетић?

Извор: Нпортал

27.08.2022.

14:30

ДОРИС Бизетић је једна од звезда 90-их, али многи се питају где је нестала њена сестра Анита, коју је телевизијска публика обожавала

Хумористички програм "ББ шоу", иза ког је стајао Борис Бизетић, обележио је једну еру телевизије на нашим просторима. Познати шоу емитован је од 1994. до 2002. године, а публика имала прилику да гледа чак 536 епизоде, које су нам представиле живописне ликове.

BloombergAdria.com

Међу онима који су имали запажене улоге биле су Дорис и Анита Бизетић, Борисове ћерке, а код се Дорис добро позната због свог уплива у музичке воде и по влогу који је активно водила до пре неколико месеци, о Анити се мало тога зна.

Како су писали медији, Анита се данас бави монтажом музичких спотова и ТВ емисија, што је занимање већ више од две деценије, а паралелно је градила и каријеру у медијима.

Она је, као и читава њена породица, остала доследна својој жељи да се не експонира у медијима без потребе, па се тако не зна много о њеном приватном животу. Ипак, пре извесног времена се писало да се Анита у априлу 2018. године удала за Владимира Гагића и да је свом презимену додала и његово, о чему се она није оглашавала.

Будући да живи мирно и повучено, Аниту немамо прилику да виђамо на градским догађајима, а они који су је обожавали током деведесетих могли су да је виде у влоговима њене сестре Дорис, у којима је учествовала у симпатичним квизовима и изазовима.

Она, по свему судећи, и даље негује свој препознатљиви стил и одана је себи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".